Despre noi

Conef Gaz a fost înființată în noiembrie 2006 și e azi unul dintre ifurnizorii licențiați importanți pe piața gazelor naturale din România. În ceea ce privește furnizarea gazelor naturale, Conef Gaz s-a specializat în furnizarea de gaze naturale din import şi/sau intern pe piaţa en-gros către distribuitori, alţi furnizori, precum şi producători de energie termică şi energie electrică, oferind siguranţă și calitate în furnizarea gazelor naturale. Siguranţa furnizării este oferită de sursa directă de import, care este asigurată de acţionarul nostru majoritar Conef Energy, printr-un contract pe termen lung - până în 2030 - încheiat direct cu producătorul rus Gazprom şi de colaborarea de excepție cu producătorul intern Romgaz.

Încă de la înfiinţare, Conef Gaz pe lângă furnizarea gazelor naturale pe piaţa en-gros, a avut ca obiectiv furnizarea către consumatorii finali industriali din ramuri de vârf ale industriei, cum ar fi:

Conef Gaz:

Prin sistemul asumat de conducere şi de echipa de profesionişti, se realizează monitorizarea şi măsurarea permanentă a modului în care cerinţele clientului, cele de reglementare și cele de capabilitate a facilităţilor, sunt satisfăcute, înglobate şi respectate, prin profesionalismul şi dedicarea echipei, în scopul satisfacerii solicitărilor consumatorilor noştri. Cerinţele clientului, cele de reglementare, cele de protecţie a mediului sunt determinate, analizate, însușite şi satisfăcute, prin furnizarea de soluţii particularizate, care să aducă profitabilitate şi satisfacţie clienţilor noştri.

În drumul său de la zăcământ până la arzătorul din compania dumneavoastră, gazul natural are traseul:

Extracție - separare
transport și distribuție

informații utile